Orb

V-ati pus vreodata intrebarea de ce foarte rar vedem si intelegem evenimentele din viata noastra? Ati incercat sa va uitati la ceva doar cu un ochi? Cam asa este cand nu vedem tot ce se intampla in jurul nostru din diverse motive, in principiu pentru ca ne pierdem in detalii sau nu intelegem totul: the big picture!

Undeva pierdem conexiunea cu viata si incepem sa inchidem un ochi, cateodata amandoi si nu pricepem nimic din jurul nostru, ca nu este logic ce se intampla: franturi de evenimente si simtim ca ceva lipseste?…Da! Sa deschidem ochii! Amandoi!

De aici pornesc o serie de rationalizari si decizii gresite. Viata e facuta din fotografii din care nu lipseste nici un membru, nici o persoana care este necesara si care trebuie sa faca ceva. Nici un lucru nu este nelalocul lui. Ca nu vedem noi tot, este doar  o orbire temporara.

Ce putem face sa observam nu doar partea plina a paharului dar si intreg paharul? Sa constientizam ca fiecare lucru care ni se intampla nu e unul singular , fara nici o legatura cu altele si din care nu trebuie sa invatam nimic. Sa ne dam seama ca de multe ori mergem incet, dar sigur spre ce dorim si e nevoie ca cineva din afara sa ne spuna asta pentru ca noi suntem prea implicati si pierdem mult din vedere.

Pe de alta parte ceilalti te pot face praf cu parerile lor, asa incat consider ca cel mai bine e sa te bazezi pe tine, sa-ti pui ochelari daca e nevoie si sa privesti spre viitor. See the big picture! Nu te impiedica de aspectele mai putin importante ale vietii, cotidiene care te pot trage inapoi. Acestea vor fi mereu, se vor si inmulti.

Urmareste firul rosu al povestii tale. Nu devia!

Reclame

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Vorbe și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s