Nu sunt perfecta!

Tindem sa fim perfecti sau cel putin ne straduim prea mult sa facem totul ca la carte, sa respectam legi, norme sociale, morale pentru ca avem o constiinta si trebuie hranita zilnic.
De multe ori gresim , involuntar sau nu. Cum se spune, a doua oara nu mai este greseala, este o alegere…
De ce totusi ne chinuim sa parem cat mai perfecti in fata celorlalti cand de fapt cu asta mintim pe toata lumea, pe cei din jur si ne amagim si pe noi insine.
Omul este frumos pentru ca este imperfect, diferit, pentru ca nu este nici animal , nici robot, pentru ca este un simplu si in acelasi timp un complex OM!
Dar vrem! Oh da! Vrem sa fim deasupra celorlalti cu tot ce se poate , pentru a ne simti mai bine si a avea astfel puterea sa cerem mai mult, sa invatam pe altii, sa conducem, sa fim puternici. Si cineva, trebuie sa conduca!
Cu toate acestea cei de deasupra noastra nu sunt perfecti, dimpotriva, multi dintre ei sunt cei mai josnici oameni cu putinta, dar pastreaza de cele mai multe ori niste aparente mai putin transparente pentru omul de rand. Mergem dupa niste modele, care mai sunt si false si ne place sa fim manati de la spate, sa ni se arate calea cea buna spre mai bine. Ne simtim bine cand vedem ca cineva isi da interesul pentru noi si pretinde ca vrea sa ne ajute sa crestem ca fiinte umane , sa evoluam pe scara sociala…parsivitatea e in floare.
Recunosc, suntem fiinte perfectibile dar este improbabil ca perfectiunea ne va aduce mai mult decat o multumire de sine de cateva secunde si multa solitudine…
Fiti imperfecti, dar corecti, sinceri si faceti alegeri , nu greseli!

Reclame

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Vorbe și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s