Viitor

Apreciez oamenii care reuşesc să trăiască în prezent şi să se bucure la maxim de ziua în curs. Majoritatea dintre noi trăim atât de afectaţi de trecut sau de un posibil viitor încât uitam să ne mai bucuraă de momentele frumoase , care pur şi simplu trec pe lângă noi, fără să băgam de seamă.
Niciodată să nu te bazezi pe viitor! Este atât de imprevizibil, indiferent de ce plan sofisticat şi planuri adiţionale ţi-ai face, încât totul se poate nărui.
Construim tot ce putem pe baza experienţei noastre şi a celorlalţi şi a previziunilor creierului şi intuiţiei, dar culmea, de multe ori nu iese nimic din ce ne-am fi dorit.
Încerc să mă încarc pozitiv cu tot ce mi se întâmplă şi să înţeleg că cele rele trec mai repede decât aş fi crezut. Momentele de dilatare a timpului sau de încremenire sunt atât de rare, încât rămân surprinsă de fiecare dată, de ce stagnăm în vreme.
Mi-ar plăcea să simt mai mult relativitatea orelor , să îmi arunc ancora într-o cafenea şi să rămân acolo cel puţin jumătate de zi, fără să fi trecut mai mult de o oră.
Visez la clepsidre care au prea mult nisip şi la o mână caldă ce mă ţine în prezent, fără să-mi promită nimic pe viitor.
Vreau să-mi prelungesc fericirea şi bucuria clipei, exact ca atunci când stau la soare amorţită, fără să-mi doresc nimic altceva…paralizia simţurilor şi a gândurilor.
Am să mă întind la vorbă cu o Biancă dintr-un viitor incert, într-un spaţiu şi timp care nu depind de nimic şi să mă scufund în relaxare…

Anunțuri

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Vorbe și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Viitor

 1. Ciprian Bojan zice:

  … să nu te bazezi… spui tu… Bine spus, fiindcă io ziceam că România e o țară de viitor de vreme ce toate lucrurile bune se vor întâmpla în viitor. Mai ales în campaniile electorale… 😉
  Scuze pentru politizare, da’ nu m-am putut abține… 😳

 2. picadam zice:

  poate ca uneori lucrurile sunt mai aproape decat credem. La urma-urmei viitorul este o apa curgatoare care trecand prin mintea noastra devine trecut. Poate ca e suficient s[ punem ceasul in buzunar, sa dam mobill pe silentios sau chiar sa-l inchidem si sa ne asezam pe o banca. si daca am putea da si gandurile pe silentios ar fi perfect. 🙂

 3. Pingback: Viitor | rusbianca | BunDeCitit.ro

 4. Alyz zice:

  Cata dreptate ai… Toate planurile facute pe viitor s-au dus si totul mi se intampla altfel decat imi imaginez…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s