În drum spre tine

Pretențiile noastre față de ceilați de cele mai multe ori sunt exagerate, încărcate de prejudecăți, de experiențe care s-au terminat prost, de toate visele și speranțele neîmplinite…
Cum poate un om să ne primească cu brațele deschise , să fie capabil să trecă peste tot bagajul nostru emoțional, ba mai mult, să fie și interesat!
Înaintăm în vârstă și ne dorim tot mai mult de la ceilalți, dar pe de altă parte, trebuie să fim conștienți că va trebuie să fim mai maleabili și să ne confruntăm cu temeririle noastre și cu faptul că nu suntem perfecți și că defectele noastre sunt la fel de insuportabile ca ale altora.
Ce facem , trăim cu sperața că într-o bună zi o să apară acel cineva care o să ne miște pământul de sub picioare și că o să dureze o veșnicie? Putem trăi cu speranța asta?
Mie mi se pare că viața ca o loterie nu-mi aduce nici un confort emoțional. Nu de alta, dar dacă te încrezi în soartă și că ce e al tău e pus deoparte, e foarte posibil să fii mai relaxat , dar și să rămâi singur.
Soluții? Nu știu…accepți situația și te încrezi într-un optimism invidiat de alții și riști, sau pur și simplu te multumești să accepți ceva aproape de ceea ce cauți…
Compromisuri…sunt mulți care nu le fac , din orgoliu, sau doar pentru că odată ce le faci , va trebui să traiești cu ele toata viața și să fii dispus în continuare să le faci, si altele în plus.
Burlăcia este mama pisicilor și a câinilor, invitați în viața noastră pe post de parteneri temporari de viețuire casnică.
Oricum privim situația, suntem în drum spre cineva.
Eu? Eu sunt în drum spre tine!

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Vorbe și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la În drum spre tine

 1. Eu doar pe drum :))
  .. pe drumul spre Iad that is.. haha!

 2. Ciprian Bojan zice:

  🙂

 3. delicii zice:

  ba eu cred ca si compromisurile fac parte din viata deci implicit vor face parte din viata, din viitor…putem invata sa traim cu el…pentru ca in 2, atat el cat si ea trebuie sa faca compromisuri. Chiar si mici insa necesare zic eu 🙂
  Eu ma tem de ceva, el de altceva. Eu sunt cheltuitoare, el e strangator…eu sunt visatoare, el mai realist…nu-i asa ca e frumos? 🙂 . Deci compromis facem si unul si altul, eu cheltui mai putin el strange cureaua mai putin samd.
  Ahhhhh…dar avem si multe pasiuni in comun si aici nici gand de compromisuri. O zi buna Bianca

 4. Pingback: În drum spre tine | rusbianca | BunDeCitit.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s