Legume la cuptor

Ingrediente:

2 cartofi roşii
2 cepe mici roşii
1/3 dintr-un castravete mare verde
1-2 roşii
2 morcovi
2 pătrunjei
O conopica mică
2 căţei de usturoi
Ulei de măsline
Sare, piper, boia
Apă

Se curăţă legumele, se spală şi se taie rondele sau cubuleţe. Într-o tavă care este unsă cu ulei de măsline, se aşează legumele. Se încinge cuptorul în prealabil. Se toarnă un pahar de apă pentru a nu se arde şi se băgă la cuptor aproximativ 45 de minute. Din când în când se mai verifică şi se mai adăugă apă.
Se pot adăuga şi alte legume : ţelină, usturoi, brocoli, mazăre, porumb, fasole verde etc.
Se pot servi pe post de garnitură alături de platouri cu carne, sau simple, cu puţină brânză pe desupra, caşcaval sau ketchup picant făcut în casă.

Mai poftiţi!

Anunțuri

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Cuisine și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Legume la cuptor

  1. Pingback: Legume la cuptor | rusbianca | BunDeCitit.ro

  2. Alex zice:

    Pregateam mereu legume la gratar, dar niciodata la cuptor. Multumesc pt. reteta!

  3. Ciprian Bojan zice:

    Sănătoase și gustoase par a fi rețetele tale! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s