Să ai o zi bună!

Bunul meu prieten care ţi-ai pierdut frecvenţă şi te arunci în detalii nesemnificative pentru că nu ştii să explici nimic, pregăteşte-te azi să nu ţi se întâmple nimic extraordinar. De ce? Pentru că azi este o zi obişnuită.
Oricât am vrea noi să fim surprinşi, luaţi pe sus de evenimente interesante, puşi în situaţii din care nu vrei să mai ieşi de bine ce îţi este, azi nu ţi se va întâmpla nimic.
Poţi să înduri asta, încă o zi anostă? Sau speri în continuare că energiile acumulate de la începutul lumii până acum vor crea ceva special doar pentru tine şi îţi vei da seama de lucruri pe care nu le simţeai până acum?
Am observat că lumea se bucură de schimbările în bine care li se întâmplă altora, atâta timp cât pe ei nu-i afectează în nici un fel, decât poate în bine. Felicitările nu mai contenesc şi par incredibil de reale.
Putem să ne bucurăm pentru ceilalţi cu adevărat, să fim sinceri cu ei, să nu ne gândim mai mult la nefericirea şi nenorocirea noastră? Da, dar câţi o facem?
Cei care reuşesc asta probabil că prind şi ei un sentiment bun, o felie de optimism şi gândesc că ei sunt următorii pe listă, pentru că nimeni nu rămâne pe dinafară, nu?
Bunul meu prieten, tu chiar ştii ce ţi se va întâmpla? Nu eşti deraiat când speri, dar cu siguranţă te bucuri de privelişte.
În fond şi la urmă de ce să alegi să rămâi posomorât pentru că nu face bine nimănui.
Nu uita însă, azi nu este o zi specială, dar este o zi bună!

Reclame

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Vorbe și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Să ai o zi bună!

 1. Pingback: Să ai o zi bună! | rusbianca | BunDeCitit.ro

 2. Si tu sa ai o zi buna in continuare!

 3. Ciprian Bojan zice:

  .) Da, o zi specială când citesc și eu ceva frumos, un zâmbet provocat de minunatul tău articol! Iată de ce e o zi bună! 🙂

 4. Stefania zice:

  Eu sunt de parere ca fiecare zi, este o zi speciala, din doua motive cel putin. Odata pentru ca ne-a fost daruita, s-ar putea ca intr-o zi sa nu mai fim vrednici s-o primim in dar si un alt motiv ca avem posibilitatea s-o exploram dupa bunul plac…
  O zi minunata iti doresc, Bianca! 🙂

 5. ideisiidei zice:

  in rutina asta zilnica, in zilele astea obisnuite, in aceleasi lucruri facute zi de zi gasim bucurii marunte care ne indulcesc. orice zi, oricat de obisnuita ar fi este o zi buna. depinde doar de noi daca vrem sa fie speciala sau nu :p

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s