Ciuperci la cuptor

Ingrediente:

350 de grame ciuperci champignon
Caşcaval
2 roşii mici
Un jumătate de ardei roşu capia
Un căţel de usturoi
Câteva bobiţe de capere
Unt, sare, oregano
Vin alb

Se curăţă ciupercuţele de pieliţă şi codiţe şi se spală bine, lăsându-se la scurs într-o farfurie sau sită.
Tava se unge cu unt după care se aşează ciupercuţele sărate, împănate cu caşcaval ras sau tăiat cubuleţe.
Printre ciuperci se pune usturoiul tăiat mărunt, roşiile feliuţe şi ardeiul rondele.
Pentru condimente puteţi folosi oregano şi câteva bobiţe de capere.
Se bagă în cuptorul încins şi se lasă aproximativ 30 de minute.
La final se stropeşte cu puţin vin alt demisec.

Reţetă uşor de realizat pentru un aperitiv de seară.

Mai poftiţi!

Anunțuri

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Cuisine și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

11 răspunsuri la Ciuperci la cuptor

  1. Pingback: Ciuperci la cuptor | rusbianca | BunDeCitit.ro

  2. poftim poftim dar cand ne inviti sa si gustam ?:))

  3. tuzdicoz zice:

    Eh. Ciuperci. Preferatele mele…

  4. CozyArt zice:

    Foarte gustoase, mi-e pofta !

  5. Vlad zice:

    Nom nom nom nom arata delicios…ma obsedeaza ciupercile!

  6. Joseph zice:

    Ce bine arata! Mi+ai facut pofte! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s