Doar mie mi se întâmplă

Ipohondria că ţie ţi se întâmplă toate de fiecare dată şi tu eşti cea care suferă din tot corazonul ei sună a bolnav închipuit!
Ah, dar cât de grea este viaţa asta nesimţită, care îndrăzneşte să ţi se pună în cale de fiecare dată când tu vrei să faci ceva şi nu-ţi iese nimic!
Ţi-e frică mereu când cei din jurul tău se îmbolnăvesc, pentru că mai mult ca sigur şi tu o să iei ceva de la ei.
Aşa că te hotărăşti să porţi mănuşi tot timpul, să nu atingi nimic care nu este demn de picioarele tale şi ţii nasul cât mai sus, să nu cumva să ajungă ceilalţi la el, că poate te ia cu leşin de la aromele oamenilor care se zbat.
A nu se uita ochelarii de soare, pentru a le arăta celorlalţi că tu nu faci parte din ceata lor de zevzeci şi că nu pot face altceva decât să te admire de la distanţă!
Indiferent ce îţi povestesc alţii, tu le întorci şi le suceşti şi ajungi să vorbeşti tot despre tine, pentru că, trebuie să recunoască: orice păţeşte altcineva e de fapt despre tine!
Dacă lumea te-ar compătimi mai mult pentru câte trebuie să înduri şi ţi-ar arăta o mai mare milă şi te-ar asculta mereu consternaţi de viaţa dură pe care o duci, poate ai scăpa de obsesia că tu eşti centrul universului?
Viaţa e nedreaptă! Pentru că alege doar câţiva oameni speciali şi face cercuri în jurul lor, iar restul nu pot decât să fie spectatori.
Primadona s-a retras!

Anunțuri

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Vorbe și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Doar mie mi se întâmplă

 1. Pingback: Doar mie mi se întâmplă | rusbianca | BunDeCitit.ro

 2. Mihai zice:

  Nu ti se intampla doar tie….

 3. SagittariuS zice:

  Fandosite, pitzi stile!
  Ştii de ce-mi aduce aminte ideea? Aveam un coleg la muncă acum ceva ani, care mereu când stăteam la o pipă şi un pahar de vorbă, prin pauze, avea o vorbă pentru cei care povesteau ceva: „am un prieten, care are … şi a păţit exact la fel” :))

  Şi chestia asta varia; am un prieten care are un văr care locuieşte în scară cu un tip care are o prietenă bună, a cărei mamă a păţit exact la fel. Să nu-i dai două peste bot şi să-l linişteşti? 😀

 4. Nicu Lupsa zice:

  mai poti adauga, ortorexia, o obsesie patologica de a consuma doar mancare sanatoasa, pentru ca tabloul sa fie mai complet…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s