Da muieţi îs posmagii?

Nu este nimic greşit să-ţi doreşti ca toate lucrurile să-şi schimbe viteza şi să obţii ceea ce vrei în secunda următoare.
Până la urmă dacă arunci dorinţa ta undeva în univers, cu siguranţă ţi se va împlini la un nivel sau altul.
Dar ce faci tu pentru asta?
E ca şi cum ai spune vreau să zbor dar mi-e frică de înălţime, prin urmare nu o să fac nimic şi aştept să-mi crească aripi.
Dumnezeu îţi dă dar nu-ţi bagă în traistă.
Vrei prea multe şi nu obţii nimic?
Cu siguranţă este un leneş fără pereche care aşteaptă să-i pice toate în poală.
Da, cred că suntem mulţi care ne-am dorim să trăim dintr-o moştenire şi să fim lăsaţi în pace să facem ce ne dorim: să călătorim, să ne cumpărăm cât mai multe lucruri, să ne ocupăm de toate hobby-urile, să ne permitem luxul să nu avem nici un fel de program şi lumea să ne fie la picioare.
Am mai lucra? S-ar mai întâmpla ceva în lumea asta?
Fiecare trebuie să meargă pe drumul lui, pentru că nu suntem îngeraşi întreţinuţi de o divinitate care ne lasă să plutim pe norişorul personal.
Aşa încât daţi-vă jos de pe covorul fermecat şi treziţi-vă!
Vrei mâine să dormi, să nu lucrezi, să dansezi?
Îţi permiţi asta?
Dacă nu, gândeşte-te ce soluţii ai şi câtă răbdare şi perseverenţa ţi-a dat natura şi mai poţi acumula să devii singur Duhul din Lampă.
Spune La revedere Norocului şi Bun Venit Voinţei!

Reclame

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Vorbe și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Da muieţi îs posmagii?

 1. Pingback: Da muieti is posmagii? | rusbianca | BunDeCitit.ro

 2. Ciprian Bojan zice:

  ”Spune La revedere Norocului şi Bun Venit Voinţei!” cel mai citat de citat cetit și răscetit de mine! Asta vine în consonanță cu ceea ce spun io: pe români îi încurcă talentul! 😛 😉

 3. sserbanro zice:

  Ceea ce mi se pare amuzant e că de prea multă educaţie ce primim de pe la profesori în cei 12 ani de şcoală, cei mai mulţi confundă talentul, care este un POTENŢIAL ENERGETIC, cu transpiraţia, care este lucru mecanic activ.
  E în cartea lui Wallace Wattles o imagine sublimă: E ca şi cum ai sta pe o mină de aur şi ai aştepta să iasă aurul singur din pământ, apoi să se bată monedă tot singur şi tot singur, să se rostogolească în buzunarele tale.
  Cam toată lumea priveşte talentul ca pe o piatră filosofală. Adică, ai talent, eşti putred de bogat, că vin toate singure la tine să se ploconească la picioarele tale.
  Talentul este un ACCELERATOR în muncă. VOCAŢIA, este energia de care ai nevoie pentru a pune în mişcare TALENTUL. Dacă talentul şi vocaţia sunt în fază, adică, doi vectori coliniari, de acelaşi sens care SE ÎNSUMEAZĂ VECTORIAL, atunci mai tot lipseşte ceva: TRANSPIRAŢIA.
  A spus Edison cum e cu genialitatea: 1% Inspiraţie (adică Talente)+99% TRANSPIRAŢIE (adică Vocaţie + Muncă, muncă, muncă, muncă,…).
  Pentru cine şi-a descoperit vocaţia şi talentele însă, povestea stă cu totul altfel. Munca, e o joacă pe care ţi-o îngădui fără limite, pentru că te face fericit. It’s just THAT simple!

  • rusbianca zice:

   Ai dreptate. Stii care este tragedia?
   Ca sunt oameni talentati care nu reusesc nicicum sa faca ceva cu harul dat si nu pentru ca nu ar munci, dar le lipsesc oportunitatile….Ce facem in cazul lor: ai talent dar n-ai bani, n-ai oamenii potriviti care sa te remarce si sa te ajute, n-ai nici noroc sa zicem..
   No ce-i de facut cu ei?

 4. Stefania zice:

  „Spune La revedere Norocului şi Bun Venit Voinţei!” – cel mai bun si intelept indemn pe care l-am primit vreodata. Este de memorat si aplicat . Iti multumesc mult Bianca! Mult mult bine iti doresc! 🙂

  • rusbianca zice:

   Multumesc! 🙂
   Incerc sa-l aplic si eu de ani incoace. Sper sa functioneze pentru toti!
   Sanatate si o seara frumoasa!:)

   • Stefania zice:

    Cu certitudine, Bianca draga, daca v-a fi aplicat de toti, va functiona si va fi roditor si cu totii vom fim multumiti. Iti multumesc mult.
    Fii binecuvantata cu tot cei mai bun pe lumea aceasta. O noapte linistita iti doresc cu mult drag! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s