Îndrăgostită?

Îndrăgostirea te moleşeşte şi nu se întâmplă de la început… abia după ce ai încredere şi omul ţi-a demonstrat că poate şi vrea, începi să te uiţi la el şi să-ţi spui că e cazul să simţi mai multe.
Raţionalizarea nu face ca sentimentele să fie mai slabe, dimpotrivă, le amplifică atât de mult, încât sunt mai puternice decât orice.
Când crezi cu adevărat că ceea ce simţi e bine, nu te mai opreşte nimic.
Iar când totul se năruie, mintea în continuarea simte dar nu înţelege nimic. Ceea ce era logic mai devreme, dintr-o dată nu mai are nici un sens şi atunci, sentimentele zboară pe fereastră.
Rămân însă gândurile care te fac să crezi că nu este totul pierdut şi oricând te poţi întoarce la ceea ce te-a făcut fericită şi totul pare posibil.
Nu ai nevoie decât de puţin timp, să analizezi ce se întâmplă, să găseşti o soluţie clară şi s-o aplici.
Adevărul este că nu poţi forţa mintea să iubească şi cu atât mai puţin s-o convingi de ceva ce nu înţelege.
Neuronii lucrează cu alte materiale şi chiar dacă informaţia se transmite prin vibraţie, ca orice altă stare de fapt, ei nu folosesc decât o parte din ce preiau.
Mai devreme sau mai târziu îţi dai seama că cel mai bine îţi este când eşti pe drum spre iubire, pentru că odată ajuns la destinaţie, nu mai ai de făcut decât mentenanţă şi aia vine oarecum de la sine.
Dacă nu iei totul de-a gata, bucură-te de călătorie 🙂

Reclame

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Vorbe și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Îndrăgostită?

 1. Pingback: Îndragostită? | rusbianca | BunDeCitit.ro

 2. Ciprian Bojan zice:

  Studii ale OMS atestă că dragostea ar fi o formă de afecțiune psihică… vezi asta: http://www.curier.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=29270&Itemid=375
  Io zâc, în schimb, că dragostea e nebunie, în forma ei cea mai frumoasă… 🙂 😀 😳

  • rusbianca zice:

   Exista ceva explicatii la nivel anatomic, de cum se produce si psihic…dar forma ei de manifestare este de afectiune….da 🙂

  • SagittariuS zice:

   N-am cum să nu trollez fin la aşa comentariu.
   De ce toată lumea, de la „agenţii de presă/ştiri” la bloguri/eri şi alte website-uri (inclusiv sursa dată de tine) citează OMS-ul în informaţia legată de dragostea ca afecţiune psihică, dar pe site la OMS (totuşi, sursa primară indicată de toţi ăştia care o citează!) nu se găseşte?! Întreb doar …

   • rusbianca zice:

    Eu am intrat doar pe site-ul de mai jos, si acum tocmai verificam pe site/ul oficial, dar nu am buchisit tot, ca asa in mare nu se vede nimic mentionat despre asta.
    Explicatia de ce nu exista?, Nu au facut update sau e doar un zvon, mai cunosti altele? Eu sincer ma indoiesc ca ar include-o, articolul e vechi de anul trecut, n-am idee pe ce baza ziarul indepedent a facut-o….

   • SagittariuS zice:

    Pe site-ul oficial nu există, trust me. L-am scormonit eu în seara în care am dat prima dată de articol (acum câteva luni, pe un site moldovenesc). Nema, vax albina, nada! Din punctul ăsta de vedere, „fraţii noştri de peste Prut” stau la fel de bine ca şi mass-media autohtonă: scriem la normă de articole, fără să aruncăm un amărât de link la sursa originală (sursa primară şi direct implicată în obiectul articolului, nu articolul din alt site unde l-am găsit şi-l traducem cu GTranslate).

   • rusbianca zice:

    Vax albina, asta de unde e ?;))….si da, nu ma mira procedura lor de a scrie articole, ma mira insa conducerea ziarelor in general….si in fine multe alte in tara noastra, dar evit politica…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s