Ce mâncați de sunteți așa frumoasă?

Complimentele pe care le fac bărbaţii, ocheadele, brutalizările verbale sau de altă natură, toate fac parte dintr-un ritual între specii, în care fiecare încearcă să obţină ceva de la celălalt.
Femeia este schimbată faţă de anii trecuţi, mai puternică, ştie mai bine ce vrea de la viaţă dar pe de altă parte, există şi câteva exemplare, mai puţin reuşite, după care bărbaţii ne caracterizează în detrimentul celor bune.
Respectul faţă de femeie, persoana care ţi-a dat viaţă şi a avut grijă de ţine, faţă de prietene, de iubite şi de soţie, de fiică, tinde să fie prezent mai mult la oamenii mai în vârstă sau la tinerii bine educaţi.
Suntem atât de diferite şi nu înţeleg de ce unele au ales căi mizerabile de a trăi în societate, făcându-ne o reclamă atât de proastă, încât pierdem teren când avem de-a face cu mulţi dintre bărbaţi.
Ce ar trebui să facem să-i convingem că nu suntem toate la fel?
Să încercăm să nu-i băgăm în aceeaşi oală pe toţi?
Toate dintre noi am întâlnit şi bărbaţi buni şi mai puţini buni şi dacă cei din a doua categorie ne-au marcat atât de mult, cu ce sunt vinovaţi cei din prima categorie? Cu nimic.
Sunt puţini cei care ştiu să fac complimente frumoase, să ne privească fără să-i vedem, să păstreze regula jocului în sfera seducţiei.
Ce faci cu o femeie care are un anumit statut în societate, nu are nevoie de sprijinul tău financiar, este frumoasă şi deşteaptă şi are şi un caracter extraordinar?

Anunțuri

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Vorbe și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

18 răspunsuri la Ce mâncați de sunteți așa frumoasă?

 1. Pingback: Ce mâncați de sunteți așa frumoasă? | rusbianca | BunDeCitit.ro

 2. Lucianna zice:

  Este nasol ca tocmai pe cei care ne ranesc ii tinem minte mai mult si mai bine! Instinctul de „supravietuire” probabil!
  De mine s-a facut misto cand eram in crestere, gen pana la vreo 16 ani, cand am slabit. Am invatat foarte greu sa accept complimentele. Sa inteleg ca exista tineri care iti spun ca le plac ochii tai pentru ca lor chiar le plac! Exista oameni care tac atunci cand nu au ceva sincer de spus, sau care nu fac nimic ce ar rani femeia pe care o doresc!
  Dar suntem oameni, iar chestiile negative par sa fie mai usor de asimilat pentru noi.

 3. Ciprian Bojan zice:

  Eternul feminin, condiție sau realitate? Uite o întrebare căreia oricare femeie va putea să răspundă după cum dorește. Am încercat să fac un soi de analiză, privind femeia, oarecum rece, deși… FEMEIA… 🙂
  http://bciprianmp.wordpress.com/2011/01/16/despre-conditia-femeii/

 4. Pingback: Leapșa de ieri- Top 10 București « Momentul meu

 5. Gratian zice:

  „Ce faci cu o femeie care are un anumit statut în societate, nu are nevoie de sprijinul tău financiar, este frumoasă şi deşteaptă şi are şi un caracter extraordinar?”

  Vei incerca sa o ai, neaparat. Te atrage.

 6. Stefan zice:

  „Santierul” asa se numeste replica.

 7. antiqul zice:

  “Ce faci cu o femeie care are un anumit statut în societate, nu are nevoie de sprijinul tău financiar, este frumoasă şi deşteaptă şi are şi un caracter extraordinar?”
  Păi ori nu este singură şi atunci se numeşte adulter, ori este Wonder Woman şi atunci e prea ocupată să salveze planeta şi puii de focă. La alegere 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s