Somon la cuptor

O mâncare excelentă, extrem de uşor de făcut şi slabă din punct de vedere caloric.

Ingrediente

File de somon
O lămâie
Capere
Busuioc
Oregano
Tarhon
Cimbru
Sare
Piper
Ulei de măsline

Se feliază somonul în bucăţi potrivite şi într-un castron se prepară un sos din câteva linguriţe de ulei, jumătate de lămâie, plus coaja rasă, sare, piper şi restul condimentelor.
Se aşează fiecare bucată de somon pe o folie de aluminiu împreună cu sosul şi câteva boabe de capere şi se băgă la cuptor pacheţele într-o tavă protejată de foaie de copt. Este recomandabil să faceţi 2-3 găuri în folie.
Se ţine la cuptor aproximativ 30 de minute.
Se poate servi cu rondele de lămâie şi un pahar de vin alb sau cu garnitură de legume/orez.

Poftă bună!

Anunțuri

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Cuisine și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Somon la cuptor

  1. Pingback: Somon la cuptor | rusbianca | BunDeCitit.ro

  2. Adina Șega zice:

    Hm, pare bun și arată foarte bine. Cred că o să încerc și eu rețeta ta!:)

  3. O să mă ierţi dac-am să fiu sincer şi am să spun că, deşi sunt sigur că este absolut delicios ceea ce ne propui, fotografia nu prea-i la fel de-apetisantă ? Ufff… nu te superi, nu ?

  4. Ciprian Bojan zice:

    Mmmmmmmm…. zi să mai respir! 😆

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s