Aperitive l

Aperitivele sunt nişte gustări excelente pentru petreceri, mai ales când nu se doreşte să se gătească foarte mult.
Vă prezint câteva variante de aperitive potrivite pentru orice sezon.

Rulouri cu peşte

Ingrediente

Ton în sos de tomate
Porumb
Morcov
Oregano
Castraveţi muraţi
Piper
Lipie
Ardei roşu
Cozi usturoi verde

Se amestecă tonul cu morcovul răzălit, se adaugă castraveţii muraţi tăiaţi şi restul ingredientelor.
Se ia o lipie mare, se taie în două şi se pun 2-3 linguriţe de compoziţie pe jumătate de lipie şi se împătură ca o sărmăluţă.
Se leagă cu un fir de usturoi verde şi se ornează cu o felie de ardei roşu.

Roşii umplute cu brânză

Ingrediente

Telemea feta
Pătrunjel verde
Mărar verde
Morcov
Oregano

Se taie capacul de la roşie, se scobeşte cu o lingură scoțând miezul şi se lasă să se scurgă pe o farfurie.
Brânza se amestecă cu morcovul razalit, frunzele de pătrunjel şi mărar verde tocate mărunte şi oregano.
Se umple roşia cu această compoziţie şi se decorează cu o frunză verde de pătrunjel.

Poftă bună!

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Cuisine și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Aperitive l

  1. Pingback: Aperitive l | rusbianca | BunDeCitit.ro

  2. OanaS zice:

    cele mai bune rosii cu branza pe care le-am mancat vreodata! 🙂 fara nici un fel de exagerare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s