Lipie cu pui şi legume

O lipie îmbrăcată cu pui, legume, murături, sos şi parmezan, excelentă pentru o cină la care nu avem timp să depunem prea mult efort.

Ingrediente

Lipie
Piept de pui
Parmezan gran padano
Murături asortate
Sos de iaurt cu usturoi, pătrunjel şi vin roşu
Castraveţi
Ardei roşii
Ceapă verde

Pieptul de pui se face la grătar şi se taie bucăţele. Se taie la fel de mărunt şi legumele proaspete şi murăturile, iar parmezanul se dă pe răzătoare.
Pe o lipie se aşează puiul, puţin sos de iaurt, legume, murături, parmezan şi se înveleşte ca o clătită, având grijă să aibă colţurile pliate spre interior.

Pentru o persoană este îndeajuns o lipie.

Poftă bună!

P.S. La desert am probat castane coapte

Anunțuri

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Cuisine și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Lipie cu pui şi legume

  1. Pingback: Lipie cu pui şi legume | rusbianca | BunDeCitit.ro

  2. Tury zice:

    Asta, da! Notat!

  3. Anca V zice:

    o excelenta gustare, shaorma sau gyros
    ori o reteta proprie, combinand si asortand dupa propriul gust ingredientele
    delicios
    🙂

  4. Tury zice:

    Aham, arată super

  5. Stefan zice:

    ” castoane coapte ”

    castane..castroane..

    p.s. – bleah, nu-mi plac.

  6. Dar asta nu-i şaorma combinată cu souflaki ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s