Cremșnit

Anotimpul friguros cere mult zahăr, să ne îndulcim sufletele! Pentru weekend vă propun o prăjitură care poate fi pregătită foarte rapid: Cremşnit!

Ingrediente

Foietaj de cremşnit
Cremă de cremşnit
750 ml lapte

Într-un bol mare, se toarnă laptele rece şi praful de cremşnit. Se amestecă cu mixerul 30 de secunde la treapta 1 şi încă 3 minute la treapta a treia.
Se aşează prima foaie pe o tavă şi se unge cu cremă. Se acoperă cu a doua foaie şi se lasă la frigider cel puţin 3 ore.

Poftă bună!

Anunțuri

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Cuisine și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Cremșnit

  1. Pingback: Cremșnit | rusbianca | BunDeCitit.ro

  2. amiralul zice:

    vai ce pofta mi-ai facut :(( de 2 saptamani tot plang dupa orez cu lapte si dulceata si acuma am vazut si articolul asta 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s