Serotonină 100%

Aş cumpăra serotonină 100%, să mă faci să zâmbesc în fiecare zi fără nici un motiv şi să rămân aşa pe veşnicie.
Nu vreau să alerg şi nici să lenevesc. Dar vreau să fac multe şi tu să-mi fii alături necondiţionat pentru că suntem dispuşi să ne acceptăm.

Aş pofti la tot şi la nimic şi aş râde o săptămână întreagă doar pentru că pot.
Trebuie să ne bucurăm de viaţă, atât cât o avem, să profităm la maxim de fiecare moment. Nu ştim ce se întâmplă peste o secundă.

Cel mai mult însă trebuie să apreciem ceea ce avem, să ne bucurăm de lucrurile simple, o floare într-o grădină, o rază de soare care-ţi binedispune ziua, un telefon de la un om drag şi toată infuzia de energie pe care trebuie s-o împărtăşim celorlalţi.
Nu suntem nimic dacă nu ne gândim să facem lucruri pentru cei de lângă noi.
Trăim să ne realizăm, dar trăim împreună.

Să colinzi lumea în lung şi în lat, să ai ce povesti nepoţilor, să pleci capul în temple sau să rămâi uimit în faţa minunilor lăsate de alţii şi de natură.
Să fiu liberă, în orice clipă, fără datorii sufleteşti către nimeni, pregătită să mă las fericită de frumuseţe şi bunătate.

Aş vrea să pot spune că sunt interesată de ce se întâmplă unele lucruri în viaţă, dar pentru că nu le înţeleg, m-am hotărât să le iau cum vin, încercând până la urmă să învăţ de la alţii.
Pentru că tu ştii de ce, îţi mulţumesc!

Reclame

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Vorbe și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Serotonină 100%

  1. Nu stiu ce sa mai zic,ce sa mai cred,chestiunea este ca ma lasi marmura,cateodata,..prin ceea ce scrii ma coplesesti pur si simplu,ai un ‘dar’ ,sau mai degraba un ‘har’,de la Dumnezeu,…nu stiu,esti imposibila….asta esti tu si ma uimesti!

  2. Pingback: Serotonină 100% | rusbianca | BunDeCitit.ro

  3. Javra zice:

    Ei, da, hormonul fericirii, serotonina. Niste studii afirma ca barbatii sunt mai fericiti: creierul lor produce cu cca 5o% mai multa serotonina. Poate ca au nevoie, ca sa suporte femeile… Cu bine!

  4. Javra zice:

    Nu vi se da serotonina, produceti singurele cat aveti nevoie. Daca vrei, te pot ajuta, indicandu-ti ce alimente sa mananci pentru a produce mai multa serotonina. Celelalte motive pentru care doamnele sunt mai depresive decat barbatii, ciclul menstrual si graviditatea, de exemplu, din pacate, nu le putem pune in carca barbatilor. Si, cu toate ca beneficiaza de mai multa serotonina, barbatii traiesc mai putin decat doamnele. Departe de a fi un misogin, respect femeile si le iubesc. Fara femei, ratiunea barbatilor de a exista ar disparea. Pe curand.

  5. Mda,…frumos comentariul lui (Javra),cred ca exista si un sambure de adevar…!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s