Fii pregătit!

Viaţa este extrem de lungă dacă ştii cum s-o priveşti. Trebuie să fii pregătit pentru bucurie, chiar dacă te ia prin surprindere, s-o întâmpini cum se cuvine şi în primul rând s-o accepţi. Să fii pregătit pentru un om drag care îţi intră în viaţă, să cureţi trecutul şi să-l aşterni pe sârmă la uscat, gata să fie aşezat în dulap, unde îi este locul.

Câţi reuşim cu adevărat să facem asta? Chiar ne interesează sau pescuim din mers intenţiile celuilalt şi încercăm să realizăm ceea ce putem?
Aşteptăm să ne trăim viaţa cu omul potrivit şi refuzăm altă alternativă sau acceptăm cel mai bun care ni se oferă în acel moment? Îţi place îngheţata cu cireşe dar te abţii, nu mai cumperi cărţi pentru că economiseşti bani, te îngropi în muncă şi ai uitat să cânţi.

Simplitatea pe care nu o mai vedem. Avem nişte dioptrii care nu pot fi reparate uşor şi credem că dacă vine acel om salvator să ne deschidă ochii, o să fie totul bine.
Da, s-o credem noi! Poate noi trebuie să salvăm pe cineva!
Cel mai bine ar fi să fim împăcaţi cu noi şi cu cei de lângă noi pentru a ne putea explica creierului şi inimii că viaţa merită trăită. Profităm de timpul liber să ne cumpărăm alt timp liber mai îndepărtat. Ce este rău cu acum, azi?
Nu sunt pregătită, în nici un caz, dar vreau din suflet ACUM să încerc!
Cine se încumetă?

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Vorbe și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Fii pregătit!

  1. Pingback: Fii pregătit! | rusbianca | BunDeCitit.ro

  2. Imi pare rau sa-ti spun ca viata-i lunga,poate ca ti se pare numai,…poate trece pe langa tine fara sa-ti dai seama,….eu sunt patit,inima mea nu mai bate de ceva vreme si este dureros,…sincer…!!!!!!….:(

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s