Eu sunt

cavalerSă vorbim despre singurătatea omului care nu se simte nicăieri acasă şi caută cu disperare un loc doar pentru el. Proiecţii de vise care întârzie să apară, un mers orb înainte spre o incertitudine resemnată. Tânjim să aparţinem unei gloate, unei idei, unui om şi să fim extraordinari în faţa lor. Suntem, dar nu ne dăm seama şi poate asta ne face atât de frumoşi.

Sărbătorim că existăm cu mic cu mare. Ar trebui să ne bucurăm că rezistăm vieţii în fiecare zi şi suntem mai bogaţi decât ştim sau decât ne văd cei din jur. Sunt mândră că sunt eu, oriunde aş fi, dar mă bucur că m-am născut aşa, aici. În rest, mă adaptez.

Iar acum să vorbim despre cel care refuză să accepte înfrângerea, despre cel care se uită în urmă doar pentru a-şi lua putere şi a continua. Şi indiferent de ce primeşte, el merge mai repede, gata să păcălească soarta, pentru că de fapt nu face mai mult decât  cât trebuie. Este fericit pentru că ştie să aprecieze şi cunoaşte iubirea.

Nu vreau să vorbim despre cei care nu reuşesc să vadă, să facă, iar vorbele sunt bune de îngropat într-un cimitir uitat de lume, să nu le afle nimeni pentru că gândurile se propagă şi influenţează chiar şi pe cei mai tari de înger.

La mulţi ani unor oameni care s-au încăpăţânat să trăiască pentru că ei ştiu ceva pe care moliile nu-l pot rumega dar care ar reuşi să renască dragonii.
Zburaţi, indiferent de aripi!

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Vorbe și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Eu sunt

  1. Pingback: Eu sunt | rusbianca | BunDeCitit.ro

  2. Ciprian Bojan zice:

    „Zburati ca sa ramaneti in sufletul meu”! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s