Prăjitură cu brânză de vaci

prajitura cu branza de vaciAzi continuăm cu o altă reţetă foarte simplu de făcut pentru sărbători: prăjitură cu brânză de vaci

Ingrediente

Aluat
150 gr zahăr
1 plic zahăr vanilat
1 plic praf de copt
3 linguri cacao
400 gr făină
1 margarină/unt

Cremă
1 kg brânză de vaci
250 gr zahăr
3 gălbenuşuri
Coajă de lămâie
Stafide

Ingredientele aluatului se amestecă până se obţine o cocă destul de tare. Crema se pregăteşte în alt vas.
În tavă se răzăleşte un strat de aluat, se aşează crema de brânză şi apoi se răzăleşte celălalt strat de aluat şi se coace la cuptor 30 de minute.
O prăjitură consistenţă care merge excelent cu un pahar de vin roşu, sec.

Poftă bună!

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Cuisine și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Prăjitură cu brânză de vaci

  1. Pingback: Prăjitură cu brânză de vaci | rusbianca | BunDeCitit.ro

  2. Tury zice:

    ! Toate prăjiturele cu brânză de vaci le ador! Le consider reginele prăjiturilor! Aiiii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s