Azi continuăm cu o altă reţetă foarte simplu de făcut pentru sărbători: prăjitură cu brânză de vaci
Ingrediente
Aluat
150 gr zahăr
1 plic zahăr vanilat
1 plic praf de copt
3 linguri cacao
400 gr făină
1 margarină/unt
Cremă
1 kg brânză de vaci
250 gr zahăr
3 gălbenuşuri
Coajă de lămâie
Stafide
Ingredientele aluatului se amestecă până se obţine o cocă destul de tare. Crema se pregăteşte în alt vas.
În tavă se răzăleşte un strat de aluat, se aşează crema de brânză şi apoi se răzăleşte celălalt strat de aluat şi se coace la cuptor 30 de minute.
O prăjitură consistenţă care merge excelent cu un pahar de vin roşu, sec.
Poftă bună!
Pingback: Prăjitură cu brânză de vaci | rusbianca | BunDeCitit.ro
! Toate prăjiturele cu brânză de vaci le ador! Le consider reginele prăjiturilor! Aiiii
Consistente si usoare in acelasi timp
A; ascunde la-ntuneric un camion! 😀