Drob de pui

drob de puiUn aperitiv excelent, uşor de făcut, delicios şi foarte puţin caloric: drob de pui

Ingrediente

Un piept de pui
1-2 ouă
2 felii de pâine
Pătrunjel verde
1-2 linguri ulei
Sare, piper

Pieptul de pui se toacă foarte mărunt, se amestecă cu ouăle, feliile de pâine înmuiate în apă, se adaugă condimentele şi un strop de ulei pentru a nu ieşi foarte uscat şi se aşează compoziţia într-o tavă tapetată cu ulei.
Se lasă în cuptor la foc mediu până face o crustă frumoasă (aprox. 30 de minute) şi se serveşte ca aperitiv (rece sau cald) sau fel principal alături de o garnitură.

Poftă bună!

Anunțuri

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Cuisine și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Drob de pui

  1. Pingback: Drob de pui | rusbianca | BunDeCitit.ro

  2. denisa2002 zice:

    pieptul se fierbe inainte sau asa crud se pune

  3. Tu vii cu masa principala eu vin cu desertul. 😆

  4. qatalin zice:

    O sa-l incerc! Arata superb, iar mie-mi place foarte mult pieptul…pieptul de pasare. 🙂 Si pieptul de pasare… 😉
    Intrebare intrebacioasa: merge si la cuptor cu microunde? Daca zici ca nu trebuie sa stea cu orele, ma gandesc ca poate o fi posibil asa ceva. Nu suport sa gatesc la cuptorul aragazului…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s