Cum să te privesc

bianca intr-un picior

Dacă vrei să stai de vorbă cu mine trebuie să te speli pe dinţi pentru ca să poţi muşca. Să ai programul flexibil ca o nuia de bambus care se curbează după forma corpului, dar revine la loc imediat ştiindu-şi traiectoria.
Şi ca să te primesc, trebuie să comunici adevăruri interesante, nu despre oameni pe care nu-i cunosc, sau despre orgoliul tău şlefuit ci despre descoperiri, ale mele, ale tale, lucruri cu care rămâi în minte mult timp după ce ai plecat şi te fac să înţelegi necunoscutele unor ecuaţii imposibile.

Să nu respiri mai mult decât este necesar pentru că îmi iei aerul iar eu vreau să te privesc mult, mult timp, pentru că am răbdare. Vreau să te cunosc şi pentru asta o să te curăţ de toate detaliile neinteresante care mi-ar putea apărea în cale, ca pe nişte scame invizibile şi atât de puţin necesare.

Nu-mi găsesc nicicum locul atunci când eşti cu mine. M-aş aşeza în toate poziţiile posibile să te pot vedea mai bine şi să nu-ţi las mâna liberă spre atingere. M-aş aşeza cu spatele la tine dacă aş putea vedea cu ochii minţii.

Eşti cel mai relaxat om pe care l-am întâlnit, iar eu mă învineţesc de fiecare dată pentru că nu-mi găsesc comoditatea în preajma ta: nimic nu este simplu la tine
Necunoscutul incită întotdeauna şi sunt în stare să mă învârt ca un titirez până ajung să te văd, fără vorbe şi fără respiraţii, doar citind din ochi trăirea!

Reclame

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Vorbe și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Cum să te privesc

  1. Te-ai intrebat vreodata,daca eu sunt sau nu sunt de acord,cu inteligenta ta pretioasa,drept pt.care de multe ori ma las umilit,asta-i viata,nimeni nu-i perfect,esti de acord cu mine…?!

  2. Ma doare,sa stii si cand spun asta,sunt foarte sincer…parol…! 🙂

  3. Pingback: Cum să te privesc | rusbianca | BunDeCitit.ro

  4. Mda,cred ca am inteles si voi intelege din ce in ce mai bine,…probabil te-ai hotarat sa-mi arati cine esti de fapt…!!!?

  5. qatalin zice:

    Senzatia pe care mi-o transmiti mie prin articolul asta, este cea a lui Michelle Pfeiffer in rolul lui Frankie, care se fastacea mereu in preajma lui Johnny interpretat magistral de Pacino, in filmul „Frankie and Johnny”. Acea teama de descatusare, acea incordare…pozitiva, dar…reticenta. Este cea mai desavarsita senzatie a unui vanator postat prin propria-i decizie in rolul vanatului…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s