Independentă

bianca cu yin si yang

Nu mă gândesc să zbor pe Lună şi nici să-mi apăr cu toată forţa jumătatea de pat sau să învăţ să împart, orice ar fi de împărţit… mâncare, vise şi vicii, dorinţe şi nevoi, impresii şi idei sau iubire

Unele lucruri în viaţă vin natural, le faci fără să te gândeşti că trebuie sau că vrei să demonstrezi ceva, pur şi simplu vezi că se întâmplă, indiferent de planuri, propuneri sau aşteptări.
Şi trebuie să ne mişcăm în orice tip de spaţiu rămânând fideli caracterului şi personalităţii noastre, cu o bucurie însă şi mai mare că celălalt le vede şi îi plac, nu doar le acceptă.

Potrivire de caracter, obişnuinţă, destin, adaptare… oricare cale pe care ne-o construim în cap să ne explicăm o potrivire între doi oameni este bună până în momentul în care nimic nu mai merge şi atunci le răsturnăm pe toate, să aflăm cauza.

Nu! Unele trăiri nu admit scuze, forţări sau explicaţii. Te prinzi că raza de soare care te trezeşte parcă e mai puternică, mai frumoasă, mai călduroasă, mai… cum vrei tu să fie când eşti fericit, dar e tot o rază de soare ca oricare alta.

Şi da, proiectăm unul pe celălalt ce vrem, ce simţim, ce nu vrem, dar un singur lucru e sigur: totul se rezumă la noi, nu la cel din faţa noastră. Dacă am înţeles asta, perfect! Dacă nu, înseamnă că nu facem decât să creştem şi să descreştem într-o dependenţă fără limite faţă de om
Iar eu nu pot fi altfel decât independentă, pentru că am încercat să depind de bărbat ca un gest firesc şi e rău, greşit, imposibil de catastrofic.

Chiar dacă mă îndrept spre tine cu ardoare de femeie şi obişnuinţe, sunt om drept, cu inimă şi creier şi asta mă scoate din tipar indiferent de emoţie

Despre rusbianca

Regizor de film
Acest articol a fost publicat în Vorbe și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Independentă

  1. Pingback: Independentă | rusbianca | BunDeCitit.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s